Bakfanger leppe V.4 Ford Focus ST-Line Estate Mk4 18-

MaxtonSKU:FO-FO-4-STLINE-ES-RSD4G
Ingen anmeldelser

Pris:
Salgspris2.299 kr

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Bakfanger leppe V.4 for Ford Focus ST-Line Estate Mk4 18-

Bakfanger leppe V.4 er en elegant og robust oppgradering for din Ford Focus ST-Line Estate Mk4. Med sitt unike design vil leppen legge til en ekstra touch av raffinement til bilen din.

Holdbarhet og Kvalitet av Bakfanger leppe V.4

Dette er et produkt laget av ABS-plast, et materiale som er kjent for sin styrke og fleksibilitet, noe som gjør det ideelt for bruk i bilindustrien. Med våre strenge kvalitetskrav er vi sikre på at denne leppen vil vare og forbli like attraktiv som da du først monterte den.

Forbedret Design med Våre Maxton Design Produkter

Med denne leppen vil du merke en stor forbedring i bilens utseende. De leveres klar for montering med alle nødvendige deler og med klare instruksjoner, noe som gjør monteringen til en enkel prosess. Vår Bakfanger leppe V.4 er et produkt som gir bilen din den karakteren du har ønsket.

Offisiell Distributør i Norge for Maxton Design

Som en autorisert distributør av Maxton Design produkter i Norge, er du sikret produkter av høy kvalitet som er designet for å forbedre bilens utseende. Velg Bakfanger leppe V.4 For Ford Focus ST-Line Estate Mk4 og gi bilen din det unike utseendet den fortjener!