Frontleppe V.2 Toyota Supra Mk5

MaxtonSKU:TO-SU-5-FD2G
6 anmeldelser

Pris:
Salgspris4.099,-

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-28 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Maxton Design Frontleppe V.2 Toyota Supra Mk5

Fremheve din Toyota Supra Mk5 med vår toppkvalitets Frontleppe V.2 fra Maxton Design. En uunnværlig oppgradering for bilentusiaster som ønsker å forbedre bilens estetikk og ytelse.

Holdbart og fleksibelt ABS plastmateriale

Frontleppen er laget av robust ABS-plast, et material som brukes mye i bilindrustien for fremstilling av fabrikker som støtfangere og andre karosserideler. Med streng kvalitetskontroll og TÜV godkjenning, gir dette produktet en uovertruffen holdbarhet, fleksibilitet og kvalitet i forhold til billigere alternativer på markedet.

Enkel montering og installasjon

Hvert produkt leveres monteringsklar, inkludert alle nødvendige monteringselementer samt en klar og forståelig monteringsmanual. Med denne frontleppen er det ingen ekstra trinn eller kompliserte prosesser, slik at du kan komme i gang umiddelbart.

Forbedrer bilens utseende drastisk

Med denne frontleppen gir du din Toyota Supra Mk5 et drastisk og bedre utseende som vil få hodene til å snu. Som en autorisert distributør av Maxton Design -produkter i Norge, kan vi garantere for et produkt som utstyrt både i utseende og kvalitet.