Bakfanger leppe V.3 - Toyota Supra Mk5 19-

MaxtonSKU:TO-SU-5-RSD3G
Ingen anmeldelser

Pris:
Salgspris2.299 kr

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Bakfanger leppe V.3 - Toyota Supra Mk5 19-

ABS-plast av Høy Kvalitet

Denne leppen er laget av ABS-plast som er mye brukt i bilindustrien for å lage fabrikkstøtfangere og andre deler av karosseriet. Dette produktet følger strenge kvalitetskrav og er TÜV godkjent for å sikre den høye holdbarheten, fleksibiliteten og kvalitetsmaterialet det er laget av.

Forbedrer bilens utseende

Denne leppen vil gi et drastisk bedre utseende på baksiden av bilen. Den leveres monteringsklar med alle nødvendige monteringselementer og en monteringsmanual med klare instruksjoner. Det er ingen ekstra trinn nødvendig for å oppnå en strømlinjeformet og forbedret estetikk på din Toyota Supra Mk5.

Autorisert Maxton Design Distributør

Som en autorisert distributør av Maxton Design produkter i Norge, vi bekrefter at dette produktet er autentisk og av høy kvalitet, og designet for å gi din bil et oppgradert og forbedret utseende. Ta det neste steget i bilens estetiske oppgradering ved å velge vårt bakfanger leppe for din Toyota Supra Mk5 19-.

Ingen lenker er inkludert i denne teksten for å sikre enkel bruk i din nettbutikk. Vi håper denne beskrivelsen vil være til hjelp for deg i å markedsføre og selge dette produktet effektivt.