Bakrutespoiler Toyota Supra Mk5

MaxtonSKU:TO-SU-5-H1G
Ingen anmeldelser

Pris:
Salgspris3.799 kr

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Utvidelse av bakvindu for Toyota Supra Mk5

Søker du etter høykvalitets ventilasjonsdeler for Toyota Supra Mk5? Vår Utvidelse av bakvindu for Toyota Supra Mk5 2019 og utover vil passe perfekt til behovet ditt. Som en autorisert distributør av Maxton Design-produkter i Norge, tilbyr vi deg dette førsteklasses produktet.

Abs-Plast: Holdbar og Fleksibel

Denne spoiler utvidelsen er laget av robust Abs-plast, et materiale som er designet spesielt for automotivebransjen. Abs-plast tilbyr forbedret styrke og fleksibilitet som gir produktet lang levetid og gjør monteringen enkel. Denne plasten er mye brukt i produksjonen av støtfangere og andre bilkomponenter, og rettferdiggjør påliteligheten og målrettet resultatet av ditt kjøp.

Tuv Sertifisert Produkt

Vårt produkt er sertifisert av TÜV Materialgutachten (Tuv sertifiserer for materiale). Dette understreker ytterligere produktets kvalitet og betingelsen om at dette tilsvarer ditt krav om et Toyota Supra Mk5-biltilbehør.Invester i denne spoiler utvidelsen for å oppgradere bilens utseende samtidig som du forsikrer deg om kvalitet og holdbarhet.

Komplett Sett med Spoiler Utvidelse

Komplett settet inneholder en premium spoiler utvidelse designet for å forbedre estetikken og ytelsen til din Toyota Supra Mk5. Hver detalj av dette produktet, fra materialet brukt til tilbehøret som følger med, har blitt forbedret for å sikre at det passer for din bil, maksimerer dens originalitet og gir et distinkt og bedre utseende.