Diffuser Tesla Model 3

Spar 35%
MaxtonSKU:TE-MODEL3-1-RS1G-D
26 anmeldelser

Pris:
Salgspris1.699,- Ordinær pris2.599,-

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-28 virkedager)
Frakt:
299 kr eller henting (Drammen, Kvelde) gratis
sett

Beskrivelse

Gi din Tesla Model 3 et sporty og eksklusivt utseende med denne diffuseren. Denne diffuseren er spesialdesignet for Tesla Model 3, og gir ikke bare et forbedret utseende, men også økt aerodynamikk. Med denne diffuseren kan du enkelt tilpasse bilen din etter din egen stil og smak.

Stil og funksjonalitet

Denne diffuseren er laget av slitesterk og høykvalitets ABS-plast. Den er designet for å være enkel å installere og gir et perfekt passform på din Tesla Model 3. Diffuseren bidrar ikke bare til å forbedre bilens utseende, men også til å øke stabiliteten og redusere luftmotstanden. Den er et must-have tilbehør for enhver Tesla-eier som ønsker å oppgradere sin bil til neste nivå.

Brukerfordeler

- Gir en sporty og eksklusivt utseende

- Øker aerodynamikken

- Enkel installasjon

- Høy kvalitet og slitesterk

Passer for Tesla Model 3

Denne diffuseren passer perfekt til Tesla Model 3, både standardmodellene og Performance-modellen. Den er designet med tanke på bilens spesifikasjoner og passer sømløst sammen med bilens originale design. Med denne diffuseren kan du virkelig sette ditt eget preg på bilen.

Bestill nå

Bestill denne diffuseren til din Tesla Model 3 i dag og gi din bil det ekstra løftet den fortjener. Med vårt konkurransedyktige prissetting og høykvalitetsprodukt kan du være sikker på at du får valuta for pengene. Oppgrader din Tesla Model 3 med stil - bestill nå hos Nomax.no!

Tekniske spesifikasjoner

  • Materiale: Slitesterk ABS-plast
  • Passer til: Tesla Model 3
  • Montering: Enkel installasjon uten behov for ekstra modifikasjoner
  • Farge: Svart Glans