Rear Valance V.3 Vw Golf 7 R Facelift

MaxtonSKU:VW-GO-7F-R-RS3G
Ingen anmeldelser

Pris:
Salgspris5.299,-

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Rear Valance V.3 VW Golf 7 R Facelift: En optimal kombinasjon av stil og funksjon

Oppgrader din bil med vår Rear Valance V.3 VW Golf 7 R Facelift. Dette produktet er laget av robust ABS-plast, et populært material i bilindustrien for å lage støtfangere og andre viktige karosserideler. Den oppfyller strenge kvalitetskrav og er TÜV-godkjent, noe som sikrer dens høye holdbarhet og fleksibilitet.

ABS-plast: Robust og pålitelig

Fordelene med ABS-plast kan ikke understrekes nok når det kommer til bilindustridelen. Denne diffuseren er laget av nettopp dette materialet, noe som garanterer ikke bare dens holdbarhet, men også dens evne til å motstå støt. Produktet er detaljert utformet og gjennomgår streng kvalitetskontroll, hvilket ytterligere beviser dens pålitelighet.

Attraktivt design: Et visuelt løft for bilen din

Ikke bare forbedrer vår Rear Valance V.3 VW Golf 7 R Facelift ytelsen til bilen din, men den gir også et drastisk bedre utseende på baksiden av bilen. Den kommer monteringsklar, med en detaljert monteringsveiledning og alt nødvendig utstyr. Det er ingen overflødige trinn som kompliserer prosessen, noe som gjør monteringen smidig og enkel.

Din pålitelige forhandler av Maxton Design produkter i Norge

Som autorisert distributør av Maxton Design produkter i Norge, garanterer vi gode kvalitetsprodukter som kan forbedre bilens utseende og ytelse. Vårt utvalg av produkter er designet for å møte dine behov og preferanser, alt fra enkel estetikk til ytelsesforbedringer.