Spoiler Cap - Audi RSQ8 Mk1 19-

MaxtonSKU:AU-RSQ8-1-CAP1G
Ingen anmeldelser

Pris:
Salgspris3.099,-

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Spoiler Cap til Audi RSQ8 Mk1 2019 - Komplett Sett

Spoiler Cap Funksjoner og Installasjon

Audi RSQ8 Mk1 Spoiler cap tilbys av Maxton Design, en markedsleder i produksjon av høykvalitets, estetisk tiltalende bilreservedeler. Denne spoiler hetten er laget av ABS, et fleksibelt og holdbart materiale, ypperlig godt egnet for bilkomponenter. Abs gir garantert holdbarhet, selv under aggressive kjøreforhold. Produktet kommer med pre-montert 3M tape og en avfettingsduk, som forenkler installasjonen.

Sertifikasjoner og Kvalitet

Dette spoiler cap settet er TÜV-sertifisert og belagt med et UV-avvisende lag for ekstra beskyttelse mot naturlige elementer. Som en ekstra bonus trenger produktet ikke å males, noe som sparer tid og ressurser fra kjøperens side. Fra en estetisk synspunkt, tilbyr Maxton Design en rekke overflateutseende på spoiler hetten, slik at du kan tilpasse bilen din til dine preferanser.

Grunnene til å Velge Audi RSQ8 Mk1 Spoiler Cap

Audi RSQ8 Mk1 Spoiler cap gir ikke bare bilen din et elegant, racing look, men forbedrer også dens aerodynamikk. Spoileren får luftstrømmen rundt karosseriet til å utøve høyere trykk på bakakselen, noe som igjen forbedrer bilens trekkraft. Produktet vil være mest presentabelt når det er lagt sammen med en bakre splitter, sideskjørt og en front splitter.

.