Frontleppe V.2 Nissan Gt-R Preface Coupe (R35-Series)

MaxtonSKU:NI-GTR-3-FD2G
Ingen anmeldelser

Pris:
Salgspris4.999 kr

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-28 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Frontleppe V.2 Nissan Gt-R Preface Coupe (R35-Series)

Frontleppen til Nissan Gt-R Preface Coupe er laget av robust ABS-plast, som er flittig brukt i bilindustrien for å fremstille fabrikkstøtfangere og ulike karosserideler. Dette produktet er laget under strenge kvalitetskrav og er TÜV-godkjent, noe som gjør det svært holdbart, fleksibelt og med en overlegen materialekvalitet.

Øker bilens estetikk

Denne Frontleppen for Nissan Gt-R vil gi bilen din et drastisk forbedret utseende. Det følger med alle nødvendige monteringselementer, og en klar og enkel monteringsmanual. Ingen ekstra trinn er nødvendig for montering.

Autorisert distributør i Norge

Som en autorisert distributør av Maxton Design produkter i Norge, er vi stolte av å tilby deg denne ABS plastfrontleppen for R35-serien. Med høy holdbarhet, enestående fleksibilitet og topp materialkvalitet, er dette produktet skreddersydd for å forbedre estetikken på din Nissan Gt-R Preface Coupe.

Kjøp din Frontleppe i dag

Kjøp din Frontleppe V.2 Nissan Gt-R Preface Coupe fra oss i dag, og gi bilen din det utseendet den fortjener. Med dette produktet kan du være sikker på kvalitet, holdbarhet og et produkt som er laget med høy presisjon. Tilfør bilen din karakter og stil med Frontleppe V.2 for Nissan Gt-R Preface Coupe.