Spoiler Cap - Nissan 370Z Nismo Facelift 14-20

MaxtonSKU:NI-370Z-NISMO-CAP1G
Ingen anmeldelser

Pris:
Salgspris3.099 kr

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Spoilerlokk - Nissan 370Z Nismo Facelift 14-20

passer til:

Nissan 370Z Nismo Facelift 2014 - 2020

Komplett Sett Inneholder:

  • Spoiler Forlengelse Med 3M BÅND
  • Avfettningsduk

Maxton Design er et merke som har fungert på bilmarkedet i lang tid. Spesialiteten til denne polske produsenten er fremstilling av glatte og oppfinnsomme høykvalitets optiske tuningdeler. I selskapets varelinje finner du mange spoilere, støtfangere, splitters, sideskjørt, og diffusorer som kan brukes til å styrke maskinens aerodynamikk og forfriske utseendet samtidig. Maxton Design tuning kan installeres i et stort antall forskjellige bilmerker takket være produsenten har sikret en ledende posisjon på verdensmarkedet. Et av de mer interessante elementene dedikert til Nissan 370Z Nismo Facelift er dette produktet i form av et spoilerlokk. Lokket er veldig enkelt å installere og krever ingen ytterligere maling.

Hvorfor er det verdt å vurdere kjøpet av Nissan 370Z Nismo Facelift spoilerlokket?
- det er sertifisert med TÜV Materialgutachten
- det er beskyttet mot Uv-stråling
- det er motstandsdyktig mot fuktighet
- det trenger ikke å bli malt
- det kommer i en rekke overflate ser

Spoilerlokket dedikert til Nissan 370Z Nismo Facelift er enkelt å montere. Det vil være det mest presentable sammensatt med en bak-splitter, sideskjørt, og en front splitter. Produktet er tilgjengelig i teksturert, gloss, eller karbon overflate finish. Spoileren forårsaker at luftstrømmen rundt karosseriet utøver høyere trykk av bakakselen som resulterer i at bilens trekkraft forbedres. Lokket vil bidra til et mer interessant racing utseende for din Volkswagen Touareg R-Line Mk3 og vil bli en pen finish til den totale tuning.

Dette Nissan 370Z Nismo Facelift spoilerlokket er en av mange Abs-lagde varer i butikken vår. Materialet viser egenskaper som gjør det perfekt egnet for produksjon av bildeler av mange forskjellige typer. Abs er holdbart, fleksibelt, og uutsatt for tøft vær. Det er TÜV-sertifisert og belagt med et Uv-avvisende lag. Dette Maxton Design-elementet kommer passende for installasjon og har fått TÜV Materialgutachten-sertifikat.