Sentersplitter Bak Nissan 370Z

MaxtonSKU:NI-370-RD1G
Ingen anmeldelser

Pris:
Salgspris1.899 kr

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Sentersplitter Bak Nissan 370Z

Ønsker du å forbedre bilens utseende og ytelse med et slitesterkt ABS-plastprodukt? Vårt diffuserprodukt spesifikt designet for Nissan 370Z, tilbyr akkurat det. Laget av sterkt ABS-plast, som er valget for bilindustrien for produksjon av fabrikkstøtfangere og karosserideler, lover denne diffuseren både holdbarhet og fleksibilitet.

ABS-Plast av Høy Kvalitet og TÜV Godkjent

Produktet vårt er ikke bare laget av høykvalitets ABS-plast, men har også bestått strenge kvalitetskrav og er TÜV-godkjent. Valget av dette materialet sikrer at delene kan tåle harde forhold og beholde sin form, utover hva du kan finne hos andre produkter i markedet.

Slående Utseende og Enkel Montering

Denne Sentersplitter bak Nissan 370Z vil forbedre bilens totale utseende med sitt imponerende design. Det kommer med en klar monteringsmanual og alle nødvendige monteringsutstyr, noe som gjør installasjonen enkel og problemfri. Med vårt produkt trenger du ikke bekymre deg for noen ekstra skritt.

Autorisert Distributør - Maxton Design Produkter

Vår netthandel er en autorisert distributør av Maxton Design-produkter i Norge. Du kan handle hos oss med tillit, vitende om at du kjøper fra en betrodd kilde som kun leverer kvalitetsdeler for din Nissan 370Z.