Sideskjørt diffusers Nissan 370Z

MaxtonSKU:NI-370-SD1G
Ingen anmeldelser

Pris:
Salgspris4.099,-

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Sideskjørt diffusers for Nissan 370Z: Styrke, Estetikk og Kvalitet

Vårt sideskjørt for Nissan 370Z er en førsteklasses produkt. Fremstilt av ABS-plast, det samme materialet som brukes i bilindustrien til produksjon av fabrikkstøtfangere og andre karosserideler. Spesielt utformet for å møte strenge kvalitetskrav og TÜV-godkjenning. Se vår garanti for holdbarhet og fleksibilitet, som er den viktigste fordelen med materialet produktet er laget av.

Kvalitetssikring for Sidekjørt diffusers

En betydelig forbedring i utseendet på begge sidene av bilen er sikret med det anerkjente merket Maxton Designs sideskjørt. Det kommer klargjort for montering. Komplette, nødvendige monteringselementer og en klar monteringsmanual følger, og det er ingen ekstra trinn å vurdere. Endelig kan du se bilen din nå sin fulle estetiske potensial.

Vi er en autorisert Maxton Design distributør i Norge

Vårt mål er å levere de beste biltilbehørene på markedet. Vi er stolte over å være en autorisert distributør av Maxton Design produkter i Norge. Konkurrerende priser, forpliktelsen til kvaliteten og dedikert kundeservice er noen av fordelene som tilbys når man kjøper våre produkter.