Sidesplittere Bak Nissan 350Z

MaxtonSKU:NI-350-RSD1G
1 anmeldelse

Pris:
Salgspris1.899,-

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Sidesplittere Bak Nissan 350Z: En Overlegen Bilkomponent

Gi din Nissan 350Z et drastisk bedre utseende med våre premium Sidesplittere Bak. Disse er konstruert med ABS-plast, et materiale kjent for sin holdbarhet og fleksibilitet som er utbredt i bilindustrien, spesielt for produksjon av fabrikkstøtfangere og andre karosserideler.

Holdbar og Fleksibel Sidesplittere

Med strenge kvalitetskrav og TÜV-godkjenning, tilbyr våre Sidesplittere Bak for Nissan 350Z den ypperste holdbarheten du kan forvente fra et bilkomponent. Laget av ABS-plast, gir dette produktet den styrke og fleksibiliteten du trenger for din bil.

Enkel Installasjon med Full Monteringssett

Våre diffusere er monteringsklare og leveres med alle nødvendige monteringselementer samt en monteringsmanual med klare instruksjoner, kutter ned ekstra trinn og gjør installasjonsprosessen enkel og uanstrengt. Opplever en enkel oppgradering av din Nissan 350Z med våre sidesplittere.

Maxton Design: Autorisert Distributør i Norge

Vi er stolte av å være en autorisert distributør av Maxton Design-produkter i Norge, og tilbyr deg bare det beste innen bilkomponenter for din Nissan 350Z. Oppgrader din bil med våre holdbare og fleksible sidesplittere og opplev forskjellen.