Sideskjørt diffusers Porsche Cayman Mk2 981C

MaxtonSKU:PO-CA-981-FSD1FP
2 anmeldelser

Pris:
Salgspris8.699 kr

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Sideskjørt diffusers Porsche Cayman Mk2 981C: En perfekt kombinasjon av holdbarhet og estetikk

Materialer av høy kvalitet for holdbarhet

Denne Sideskjørt diffusers Porsche Cayman Mk2 981C er produsert med ABS-plast, en sterk og fleksibel type plast som ofte brukes i bilindrustrien, spesielt i produksjonen av fabrikkstøtfangere og karosserideler. Det sikrer en høy holdbarhet. Vårt produkt er TÜV godkjent, noe som betyr at det har gjennomgått strenge kvalitetskrav.

Enkel montering for en estetisk forbedring

Med denne Sideskjørt diffusers Porsche Cayman Mk2 981C vil bilen din drastisk forbedre i utsende. Produktet kommer monteringklar med alle nødvendige monteringselementer og en monteringsmanual med klare instruksjoner. Det er ingen ekstra trinn involvert, noe som gjør installasjonen enkel og grei.

Sertifisert leverandør av Maxton Design

Vi er en autorisert distributør av Maxton Design produkter, kjent for sin kvalitet og holdbarhet, i Norge. Du kan være trygg på at du kjøper Sideskjørt diffusers Porsche Cayman Mk2 981C fra en troverdig kilde.

Vår Sideskjørt diffusers Porsche Cayman Mk2 981C gir et oppgradert og chic utseende som også gir en forbedret aerodynamisk ytelse til bilen din. Det er et must-have tilbehør for Porsche entusiaster.