Diffuser Bak Dodge Viper Gts

MaxtonSKU:DO-VI-1-GTS-CNC-RS1A
Ingen anmeldelser

Pris:
Salgspris3.699,-

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Oppgrader Din Dodge Viper GTS med Vår ABS-plast Diffuser

Robust og Kvalitetssikret Design

Vår diffuser for Dodge Viper GTS er laget av robust ABS-plast. Dette materialet er mye brukt i bilindustrien for å lage fabrikkstøtfangere og andre karosserideler. Produktet vårt er underlagt strenge kvalitetskrav og er TÜV-godkjent for å sikre høy holdbarhet og fleksibilitet. Til tross for sin styrke, beholder ABS-plasten sin fleksibilitet, noe som sikrer at det vil tåle selv de mest hensynsløse kjøreopplevelser.

Høyde på Estetikken og Monteringslett

Samtidig med dens holdbarhet og fleksibilitet, vil diffuseren også betraktelig forbedre bilens utseende. Den gir en drastisk oppgradering til Dodge Viper GTS og kommer monteringsklar med alle nødvendige monteringselementer og en instruksjonsmanual med klare instruksjoner. Du trenger ikke å følge noen ekstra trinn, noe som garanterer en enkel og grei installasjon.

Distributør av Maxton Design

Som en autorisert distributør av Maxton Design produkter i Norge, tilbyr vi bare de beste biltilbehørene for våre kunder. Disse produktene er kjente for sin eksepsjonelle kvalitet og holdbarhet, noe som betyr at du kan kjøre trygt og med stil.