Frontleppe Racing Dodge Viper Gts

MaxtonSKU:DO-VI-1-GTS-FD1T+CNCA-1
1 anmeldelse

Pris:
Salgspris5.199 kr

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-28 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Din Premium Frontleppe Racing Dodge Viper Gts Skapt for Kvalitet og Stil

Oppgradere kjøretøyet ditt har aldri vært enklere med vår toppmoderne Frontleppe Racing Dodge Viper Gts. Som produsert av godt anbefalte ABS-plast, er denne frontleppen garantert å gi din bil et mer sofistikert og slående utseende, samtidig som den oppfyller strenge TÜV-godkjenningstandarder for topp håndverk og holdbarhet.

ABS-Plast av Bilindustriell Kvalitet

ABS-plast har lenge vært en pålitelig komponent i bilindustrien, kjent for sin robusthet, fleksibilitet og holdbarhet. Vår Frontleppe Racing Dodge Viper Gts er designet med de samme ingrediensene som benyttes for å lage fabrikksstøtfangere og andre karosserideler, noe som betyr at du kan stole på kvaliteten og integriteten til vårt produkt.

Enkel Montering og Installasjon

Med ditt kjøp kommer en detaljert monteringsmanual, noe som gjør prosessen så strømlinjeformet som mulig. Den Frontleppe Racing Dodge Viper Gts leveres også med alle nødvendige monteringselementer, så det er ingen ekstra trinn eller dibbler for deg å bekymre deg for.

Maxton Design Kvalitet og Forskjellen

Som en autorisert distributør av Maxton Design produkter i Norge, står vi stolte bak våre Frontleppe Racing Dodge Viper Gts og er sikre på at du vil være også. Vårt løfte er å forbedre utseendet på bilen din og ta kjøreopplevelsen din til neste nivå.