Spoilerforlenger Suzuki Swift 6 Sport

MaxtonSKU:SZ-SW-6-SPORT-CAP1G
Ingen anmeldelser

Pris:
Salgspris3.799 kr

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Spoiler Extension Suzuki Swift 6 Sport

Vi presenterer vår spoiler extension laget spesielt for Suzuki Swift 6 Sport 2018, designet for å forbedre bilens estetikk og aerodynamiske ytelse.

Komplett og Brukervennlig Sett

Vårt sett leveres med alt du trenger for en enkel installasjon. Spoiler extension med 3M tape sikrer en sikker, permanent fixering, mens fettreduserende klut hjelper til med å rengjøre og forberede overflaten for best mulig vedheft. Alt er laget for å gjøre prosessen enkel og sømløs for deg.

Top of the Line Materialer

Produktet er laget av Abs-plast, et materiale kjent for sin styrke og fleksibilitet, spesielt valgt for bruk i biler. Abs brukes i produksjon av fabrikk støtfangere og andre bildeler, og våre Abs-produkter opprettholder den samme kvalitetsstandarden.

Sertifisert og Pålitelig

Dette produktet har blitt TÜV Materialgutachten sertifisert, noe som garanterer dens høy kvalitet. Som en autorisert distributør av Maxton Design produkter i Norge, kan du være sikker på at du er i gode hender.

Med vår spoiler extension for Suzuki Swift 6 Sport, får du et produkt som er bygget for å vare, og som vil legge til et karakteristisk utseende til bilen din.