Sidesplittere Bak Jeep Grand Cherokee Wk2 Summit (Facelift)

MaxtonSKU:JE-GC-4F-SU-RSD1G
1 anmeldelse

Pris:
Salgspris2.299 kr

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Sidesplittere Bak til Jeep Grand Cherokee Wk2 Summit (Facelift)

Vårt produkt, Sidesplittere Bak til Jeep Grand Cherokee Wk2 Summit (Facelift) er designet med perfeksjon og nøye håndverk for å gi din bil et oppgradert estetisk utseende. Diffuseren er laget av ABS-plast, det samme materialet som brukes i bilindustrien for fabrikkstøtfangere og andre karosserideler. Den gjennomgår omfattende kvalitetskrav og er TÜV-godkjent for å sikre høy holdbarhet og fleksibilitet. Denne diffuseren vil fremheve din Jeep Grand Cherokees elegant look, takket være sin forhøyede kvalitet og presis mikrodesign.

Enkel Monteringsprosess

Våre Sidesplittere kommer monteringsklare med alle nødvendige monteringselementer og en detaljert monteringsmanual for en smidig installasjon. Instruksjonene er klare og det er ingen behov for ekstra trinn, noe som gjør installasjonen enkel selv for den minst erfarne bruker. Dessuten inneholder settet alt du trenger for en problemfri montering.

Premium Kvalitet og Solid Utforming

ABS-Plast, det materialet som diffuseren er laget av, er kjent for sin høye holdbarhet, fleksibilitet og overlegne kvalitet, noe som gjør produktet ekstremt pålitelig. Vårt produkt gjennomgår strenge kvalitetskrav og er TÜV-godkjent, noe som sikrer det høye nivået av robusthet og holdbarhet. Dette gjør den til et solid tillegg til din bil, både i estetikk og funksjonalitet.

Autorisert Distributør av Maxton Design Produkter

Vi er en autorisert distributør av Maxton Design, og vi garanterer autentisitet og høy kvalitet på alle våre produkter. Dette sikrer at du får et høypresterende, pålitelig og estetisk tiltalende produkt når du handler hos oss.