Sideskjørt Jeep Grand Cherokee WK2 Summit Facelift 14-21

Spar 3.300,-
MaxtonSKU:JE-GC-4F-SU-SD1G-D
5 anmeldelser

Produktoverflate: GLANS
Pris:
Salgspris1.699 kr Ordinær pris4.999 kr

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-28 virkedager)
Frakt:
299 kr eller henting (Drammen, Kvelde) gratis
sett

Beskrivelse

Sideskjørt til Jeep Grand Cherokee WK2 Summit Facelift 14-21

Ønsker du å gi bilen din et stilfullt og beskyttende utseende? Da er våre sideskjørter til Jeep Grand Cherokee WK2 Summit Facelift 14-21 det perfekte tilbehøret for deg. Disse sideskjørtene er laget av høykvalitets materialer og er spesialdesignet for å passe perfekt til din Grand Cherokee.

Stil og beskyttelse i ett

Med våre sideskjørter kan du enkelt forbedre utseendet på kjøretøyet ditt samtidig som du gir ekstra beskyttelse. De er laget for å passe sømløst til din Grand Cherokee og vil gi den et mer sporty og stilig utseende. Sideskjørtene er slitesterke og tåler påkjenningene fra veien, samtidig som de beskytter bilens kanter mot steinsprut og annen slitasje.

Enkel montering

Monteringen av sideskjørtene er enkel og kan gjøres på egen hånd. De leveres med monteringsutstyr og detaljerte instruksjoner, slik at du får en problemfri installasjon. Med våre sideskjørter kan du raskt og enkelt gi din Jeep Grand Cherokee det ekstra touchet den fortjener.

Høy kvalitet og holdbarhet

Vi er opptatt av å tilby våre kunder topp kvalitet og holdbarhet. Våre sideskjørter er produsert av anerkjente produsenter og er laget for å tåle tøffe forhold. Du kan være trygg på at produktene du kjøper hos oss er av beste kvalitet.

Tekniske spesifikasjoner

  • Laget for Jeep Grand Cherokee WK2 Summit Facelift 2014-2021
  • Laget av høykvalitets materialer
  • Enkel montering
  • Stilfullt og beskyttende utseende
  • Slitesterk og tåler påkjenningene fra veien
  • Beskytter bilens kanter mot slitasje og steinsprut