Sidesplittere Bak Jaguar F-Type

MaxtonSKU:JA-F-TYPE-1-RSD1G
Ingen anmeldelser

Pris:
Salgspris1.899,-

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Oppgrader din bil med Sidesplittere Bak Jaguar F-Type

Boost bilens utseende med vår Sidesplittere Bak Jaguar F-Type . Denne ettertraktede biloppgraderingen tilfører ikke bare et ekstremt estetisk utseende, men garanterer også den høyeste standarden for holdbarhet og funksjonalitet. Laget av bransjestandard ABS-plast , er denne høykvalitets diffuseren designet for å utstå kravene til daglig bruk.

Maxton Design - Kvalitetsdeler for Jaguar

Våre Maxton Design produkter er TÜV-godkjent, noe som garanterer kvaliteten og egenskapene til produktene. Vi følger strenge retningslinjer for å sikre at du får et produkt som lever opp til bilindustriens krav . Det er derfor vi er en autorisert distributør av Maxton Design produkter i Norge. Dette gir deg sikkerhet i kjøpet.

S enkel installasjon

Gjør bilen din unik med vår Jaguar F-Type bak diffuser . Den kommer monteringsklar med alle nødvendige monteringselementer og en monteringsmanual med klare instruksjoner. Med denne enkle oppgraderingen kan du oppnå en drastisk bedre utseende på bilen din uten at du trenger å ta noen ekstra skritt i prosessen.

Vi mener at det å oppgradere bilen din bør være en enkel og problemfri opplevelse, og med Sidesplittere Bak Jaguar F-Type, kan det definitivt være det.