Støtfangerskjørt Valance Bak Jaguar Xf- R

MaxtonSKU:JA-XFR-1-RS1G
Ingen anmeldelser

Pris:
Salgspris4.199 kr

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Støtfangerskjørt Valance Bak Jaguar Xf- R: En Effektiv Diffuser for å Forbedre Din Bil

Denne Støtfangerskjørt Valance Bak Jaguar Xf- R er det du trenger for å dramatisk forbedre bilens utseende. Den er laget av høyt kvalitativ ABS-plast, som har bred bruk i bilindustrien for å lage fabrikkstøtfangere og andre karosserideler. ABS-plasten er kjent for sin fleksibilitet og holdbarhet som sikrer lang levetid til produktet. Hver diffuser går gjennom strenge kvalitetskrav og er TÜV godkjent for å sikre maksimal levetid.

Gir Din Bil et Dramatisk Bedre Utseende

Mens funksjonaliteten er nøkkelen, handler bilpersonalisering like mye om estetikk. Og på dette punktet, gir denne Støtfangerskjørt Valance en betydelig visuell forbedring. Den gir din bil et radikalt bedre utseende fra bak, og gjør det enkelt å sette din personlige merke på bilen.

Levert Monteringsklar med Lett-å-Følge Instrukjoner

Til glede for alle bilentusiaster, kommer denne Støtfangerskjørt Valance monteringsklar. Alle nødvendige monteringselementer og en monteringsmanual med klare instruksjoner er inkludert. Det er ingen ekstra trinn, noe som betyr mindre arbeid for deg og mer tid til å nyte bilen din.

Offisiell Distributør av Maxton Design-produkter

Som en autorisert distributør av Maxton Design produkter i Norge, er vi dedikert til å bringe våre kunder det beste innen biltilbehør. Vår Støtfangerskjørt Valance Bak Jaguar Xf- R er ikke noe unntak, og er en del av vårt løfte om kvalitet til deg.