Spoiler Cap Jaguar Xf X250 Sportbrake

MaxtonSKU:JA-XF-1F-SB-CAP1G
2 anmeldelser

Pris:
Salgspris3.099 kr

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Spoiler Cap Jaguar Xf X250 Sportbrake

Styr begeistringen og ytelsen til din Jaguar Xf X250 Sportbrake 2012 - 2016 med vår eksklusive Spoiler Cap. Dette produktet, produsert med høykvalitets Abs plast, er førsteklasses løsningen for å forbedre bilens aerodynamikk og gi den et sportslig utseende.

Slitesterk og Fleksibel

Laget med tanke på bruk i bilindustrien, karakteriseres Abs plast materialet av sin økte styrke og fleksibilitet. Med sin robuste natur, er det benyttet i produksjonen av fabrikkstøtfangere og andre bilkomponenter. Bare en side av spoilet er struktur (overflate) belagt, noe som videre bidrar til produktets pålitelighet.

TÜV Materialgutachten-sertifisert

Vår Spoiler Cap for Jaguar Xf X250 Sportbrake har mottatt TÜV Materialgutachten-sertifiseringen, som bekrefter sin høye materialkvalitet. Dette er bare en av mange grunner til at vi er en autorisert distributør av Maxton Design-produkter i Norge.

Komplett sett for Enkel Installasjon

Sett inkluderer Spoiler Extension med 3M Tape, noe som gjør installasjonen til en lek. Den inkluderer også en Avfettingsduk for å sikre overflaten der det skal monteres er ren. Med dette komplette settet, blir oppgraderingen av din Jaguar Xf X250 Sportbrake et problemfritt prosjekt.

Gi bilen din stil og ytelse verdig dens kraft og prestasjon med vår Spoiler Cap for Jaguar Xf X250 Sportbrake.