Støtfangerskjørt Valance Bak Skoda Scala

MaxtonSKU:SK-SC-1-RS1G
Ingen anmeldelser

Pris:
Salgspris3.499,-

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Støtfangerskjørt Valance Bak Skoda Scala: Enestående Kvalitet og Design

Forbedret bilens utseende med ABS-plast diffuser. ABS-plast er et høyt verdsatt materiale i bilindustrien for produksjon av fabrikkstøtfangere og andre deler av karosseriet. Vårt Støtfangerskjørt Valance Bak for Skoda Scala er ingen unntak. Laget med denne robuste og fleksible plasten, går dette produktet igjennom strenge kvalitetskrav og er TÜV godkjent, sikrer dets høy holdbarhet og utmerket yteevne.

Klar for enkel montering

Denne diffuseren er designet for å gi bilen din et drastisk bedre utseende. Det er alltid en fordel å ha monteringklar utstyr, og dette produktet kommer med alle nødvendige monteringselementer. En detaljert monteringsmanual med klare instruksjoner er inkludert, slik at det ikke er noen ekstra trinn nødvendige for å sette den opp på bilen din.

Maxton Design Produkter: Autoriserte Distributører i Norge

Vi er stolte av å være en autorisert distributør av Maxton Design produkter i Norge. Du kan ha full tillit til kvaliteten på våre produkter og tilbyr høy kvalitet Støtfangerskjørt Valance Bak for Skoda Scala, laget med stor presisjon og omsorg.

Vurder å forbedre bilens estetikk og ytelse med vårt pålitelige, kvalitetsstøtfangerskjørt. Velg Støtfangerskjørt Valance Bak Skoda Scala for et sømløst, stilig og funksjonelt tillegg til bilen din.