Sidesplitters Bak Skoda Scala

MaxtonSKU:SK-SC-1-RSD1G
Ingen anmeldelser

Pris:
Salgspris1.899,-

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Sidesplitters Bak Skoda Scala: Absolutt kvalitet og stil

Sidesplitters Bak Skoda Scala er laget med absolutt kvalitet og stil i fokus. Dette unike produktet er laget av ABS-plast, mye brukt innen bilindustrien for å produsere fabrikkstøtfangere og andre karosserideler. ABS-plast er kjent for sin høye holdbarhet og fleksibilitet, noe som gjør dette til et ideelt valg for utvendige bildeler.

Streng kvalitetskontroll og TÜV-godkjenning

Våre Sidesplitters Bak Skoda Scala unngår ikke noen detaljer når det kommer til kvalitet. Hvert produkt gjennomgår en streng kvalitetskontroll og er TÜV-godkjent, noe som sikrer både produktets holdbarhet og materiell kvalitet. Du kan være trygg på at du får et produkt som er bygget for å vare og forbedre bilens utseende i mange år fremover.

Forbedrer bilens utseende og brukervennlig installasjon

Disse sidesplitterne gir bilen din et drastisk bedre utseende. De leveres klare til montering med alle nødvendige festeelementer og en installasjonsmanual med klare instruksjoner. Det er ingen ekstra trinn, noe som gjør installasjonen rask og enkel. Vi er en autorisert distributør av Maxton Design produkter i Norge, så du kan være sikker på at du får et kvalitetsprodukt.