Frontleppe V.3 Skoda Scala

MaxtonSKU:SK-SC-1-FD3G
Ingen anmeldelser

Pris:
Salgspris4.999 kr

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-28 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Frontleppe V.3 Skoda Scala

Avansert Frontleppe laget av ABS-plast

Med å bringe det beste fra bilindustrien, er vår Frontleppe V.3 Skoda Scala laget for å imponere. Dette ligger i de utmerkede materialene den er laget av - preget ABS-plast, hyppig brukt i bilindustrien, spesielt i produksjonen av fabrikkstøtfangere og andre deler av karosseriet. Med det strenge kvalitetskrav og TÜV-godkjent, sikrer det høy holdbarhet og fleksibilitet som overgår dine forventninger.

Enkel installering og Fabelaktig Design

Denne Frontleppe V.3 Skoda Scala vil gi bilen din et drastisk bedre utseende. Med dens attraktive utseende, forbedrer den estetikken til bilen din fundamental. Den leveres monteringsklar, inkludert alle nødvendige monteringselementer, sammen med en monteringsmanual med klare instruksjoner. Det er dermed ingen behov for ekstra trinn, noe som gjør installeringen lekende lett.

Offisiell Distributør av Maxton Design produkter

Samtidig, som en offisiell og autorisert distributør av Maxton Design produkter i Norge, kan vi forsikre deg om at produktene vi tilbyr er av høyeste kvalitet. Invester i vår Frontleppe V.3 Skoda Scala for en eminent oppgradering av bilen din.