Spoiler Cap Skoda Superb III Estate

MaxtonSKU:SK-SU-3-K-CAP1G
Ingen anmeldelser

Pris:
Salgspris3.099 kr

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Spoiler Cap for Skoda Superb Iii Estate

Forbedre stilen og aerodynamikken til din Skoda Superb Iii Estate med vår premium spoiler cap. Passer til modeller produsert fra 2015 og fremover. Dette høyytelsesproduktet er laget av ABS plast, et materiale kjent for sin styrke, fleksibilitet, og bred bruk i bilindustrien.

ABS Plast: Perfekt for Bilindustrien

ABS plast, et materiale opprettet spesielt for bruk i bilindustrien, er det ideelle valget for vår Spoiler Cap. ABS brukes i produksjonen av fabrikk støtfangere og andre bildeler. ABS-produkter er kjent for deres økte styrke og fleksibilitet, noe som gjør dem ekstremt holdbare under tøffe veiforhold og temperaturer.

Forbedret Sti

Settet inneholder også en spoilerforlengelse med 3M Tape, en avfettningsklut og en monteringsmanual for enkel installasjon.

TÜV Materialgutachten-sertifisert

Sier at vår Spoiler Cap er av høy kvalitet ville være en underdrivelse. Produktet har blitt TÜV Materialgutachten-sertifisert, en anerkjent TÜV-sertifisering for materiale, for å sikre at det overholder strenge kvalitetsstandarder. Vi er også stolte av å være en autorisert distributør av Maxton Design produkter i Norge.