Spoiler Cap Skoda Superb III

MaxtonSKU:SK-SU-3-SL-CAP1G
Ingen anmeldelser

Pris:
Salgspris3.099,-

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Spoiler Cap Skoda Superb Iii: Total Oppgradering For Din Bil

Gi bilen din en ny look med vår Spoiler Cap Skoda Superb Iii. Denne tilpassede spoileren er laget for å passe Skoda Superb Iii Liftback 2015 og senere modeller, og er laget av høykvalitets Abs plast - et materiale kjent for sin styrke og fleksibilitet.

Abs Plast: Slitesterkt Og Fleksibelt Materiale

Abs plast er det foretrukne materialet i bilindustrien. Det er kjent for sin økte styrke og fleksibilitet, noe som gjør det til en pålitelig partner på veien. Og med en struktur (overflate) belagt på den ene siden, får spoileren din et ekstra lag med beskyttelse.

Enkel Installasjon Med 3M Tape Og Monteringsanvisning

Dette settet inneholder alt du trenger for å installere spoileren på bilen din. Den leveres med 3M tape for enkel og sikker montering, en avfettningsduk for å sikre at overflaten er helt ren før påføring, og en detaljert monteringsanvisning for å guide deg gjennom prosessen.

TÜV Materialgutachten-sertifisert

Denne Spoiler Cap Skoda Superb Iii har mottatt TÜV Materialgutachten-sertifisering, en attestasjon til produktets kvalitet og sikkerhet. Vi er en autorisert distributør av Maxton Design produkter i Norge, og står stolt bak alle våre produkter.