Spoiler Cap Skoda Rapid Spaceback

MaxtonSKU:SK-RA-1-SB-CAP1G
2 anmeldelser

Pris:
Salgspris3.799 kr

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Spoiler Cap Skoda Rapid Spaceback

Gi bilen din et stilfullt og elegant utseende med vår Spoiler Cap for Skoda Rapid Spaceback 2012- modeller. Dette produktet er ikke bare estetisk tiltalende, men det forbedrer også bilens aerodynamiske egenskaper. Laget med stor presisjon og kvalitetsmaterialer, er vår Spoiler Cap det endelige touch din Skoda Rapid trenger.

Beskrivelse og funksjoner

Vår Spoiler Cap for Skoda Rapid Spaceback leveres som et komplett sett. Denne pakken inneholder en spoilerforlengelse med 3M tape for enkel installasjon, samt en avfettningsduk for optimal vedheft. Dette produktet er laget av Abs-plast, et materiale kjent for sine styrke og fleksibilitet. Abs-plast brukes ofte i produksjon av fabrikkfendere og andre bildeler, noe som gjør det ideelt for bilbransjen.

TÜV-sertifisert kvalitet og design

Vår Spoiler Cap for Skoda Rapid Spaceback har blitt TÜV Materialgutachten sertifisert, noe som betyr at produktet oppfyller strenge materialkvalitetsstandarder. Som autorisert distributør av Maxton Design-produkter i Norge, kan vi garantere kvaliteten på dette produktet.

Med en kombinasjon av innovativt design, overlegen kvalitet, og utmerket ytelse, er vår Spoiler Cap for Skoda Rapid Spaceback det perfekte valget for din bil.