Sidesplitters Bak Skoda Rapid Spaceback

MaxtonSKU:SK-RA-1-SB-RSD1G
1 anmeldelse

Pris:
Salgspris2.299 kr

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Sidesplitters Bak Skoda Rapid Spaceback

Sidesplitters Bak Skoda Rapid Spaceback er et fremragende produkt i bilindustrien. Diffuseren er laget av ABS-plast, en materiale som er mye brukt i bilindustrien for å lage fabrikkstøtfangere og andre deler av bilkarosseriet. Dette kvalitetssikrede produktet nærmer seg de strenge kravene og er TÜV-godkjent for å sikre sin høye holdbarhet, fleksibilitet og det materialet det er laget av.

Forbedret Bilens Utseende med Vår Diffuser

Vår Diffuser vil gi et drastisk bedre utseende på baksiden av bilen din. Den kommer monteringsklar med alle nødvendige monteringselementer og en monteringsmanual med klare instruksjoner. Du trenger ikke ta noen ekstra trinn for å forbedre utseendet på bilen din.

Godkjent Distributør av Maxton Design-produkter

Vi er en autorisert distributør av Maxton Design produkter i Norge. Vi tilbyr høykvalitets biltilbehør for din Skoda Rapid Spaceback, og garanterer at våre produkter vil forbedre kjøretøyets ytelse og estetikk.

Høykvalitets ABS-Plast Materiale for Økt Holdbarhet

Våre produkter er laget av ABS-plast, kjent for sin utmerkede holdbarhet og fleksibilitet, gjør dette tilbehøret til et robust og pålitelig tillegg til din Skoda Rapid Spaceback. Investere i våre produkter betyr å investere i bilens varighet og ytelse.