Grill Skoda Octavia III Rs Facelift

MaxtonSKU:O3RSF-FGB-LW
3 anmeldelser

Pris:
Salgspris2.099,-

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-28 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Grill Skoda Octavia Iii Rs Facelift 2017

Dette er en Skoda Octavia Iii Rs Facelift 2017 grill, et produkt laget med presisjon og høy kvalitet som passer perfekt til din bil.

Design og kvalitetsstandarder

Etter montering må du deaktivere front-assist. Dette frontgrillsettet inneholder en helt ny høykvalitets grill som er konstruert i henhold til OEM-standarder. Den midterste delen av grillen har et attraktivt Honeycomb-design, som er 100% samme med støtfanger cellene for en sømløs tilpasning.

Robust materialevalg for pålitelighet

Produktet er laget av solid ABS plast, et materiale som spesielt utformet for bruk i bilindustrien. ABS har blitt brukt i produksjonen av fabrikkstøtfangere og andre bildeler takket være dets styrke og fleksibilitet. Du kan stole på dette produktet for langvarig bruk.

Sertifisering og installasjon

Våre produkter er TÜV Materialgutachten sertifisert, noe som bekrefter kvalitetsstandarden våre produkter opprettholder. Selv om produktet er laget for å passe perfekt i Skoda Octavia III RS Facelift 2017, anbefales profesjonell installasjon sterkt. Vi er en autorisert distributør av Maxton Design produkter i Norge.