Diffuser V.2 Skoda Octavia RS Mk3 / Mk3 FL Hatchback / Estate

MaxtonSKU:SK-OC-3-RS-RS2G+RS2RG
2 anmeldelser

Pris:
Salgspris4.599 kr

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Oppgrader Med en Diffuser V.2 Skoda Octavia RS MK3 / MK3 FL Hatchback / Estate

Oppgrader ditt kjøretøy med vår toppkvalitets Diffuser V.2 for Skoda Octavia RS MK3 / MK3 FL Hatchback / Estate. Diffuseren er konstruert med ABS-plast, et materiale som er bredt brukt i bilindustrien for å skape fabrikkstøtfangere og andre karosserideler. Denne streng kvalitetskrav og TÜV-godkjente produkt sikrer dens høye holdbarhet og fleksibilitet.

Absolute Kvalitet og Pålitelighet

Denne kvalitets-diffuseren gir et drastisk forbedret utseende på baksiden av bilen. Den leveres monteringsklar med alle nødvendige monteringselementer og en monteringsmanual med klare instruksjoner. Det er ingen ekstra skritt, noe som gjør det raskt og enkelt å oppgradere bilens estetikk.

Velg Din Foretrukne Etterbehandling

Vi tilbyr tre forskjellige etterbehandlingstyper for å sikre at du kan personliggjøre din Skoda Octavia RS MK3 til dine spesifikke behov og preferanser. Enten du vil ha en elegant og nøytral farge, eller en som virkelig lar bilen din skille seg ut, har vi det du trenger.

Som en autorisert distributør av Maxton Design produkter i Norge, er vi stolte over å kunne tilby kvalitetsprodukter du kan stole på.