Sentersplitter Bak Skoda Octavia III Rs Facelift

MaxtonSKU:SK-OC-3/3F-RS-RD1+RD2G
2 anmeldelser

Pris:
Salgspris4.199 kr

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Sentersplitter Bak Skoda Octavia III Rs Facelift

Vår Sentersplitter Bak Skoda Octavia III Rs Facelift er laget av ABS-plast, et materiale som brukes mye i bilindustrien til å lage fabrikkstøtfangere og andre deler av bilkarosseriet. Dette produktet er utformet og produsert i henhold til strenge kvalitetskrav, og er TÜV-godkjent for å sikre dens høye holdbarhet og fleksibilitet.

Drastisk Forbedret Utseende på Bilen

Denne Sentersplitteren gir et drastisk bedre utseende bak på bilen. Det er ingen ekstra trinn nødvendige for montering; produktet kommer monteringsklar. Dette inkluderer alle nødvendige monteringselementer og en monteringsmanual med klare instruksjoner.

Maxton Design Produkter

Som en autorisert distributør av Maxton Design produkter i Norge, garanterer vi høy kvalitet og holdbarhet. Vår Sentersplitter Bak Skoda Octavia III Rs Facelift er ingen unntak, og leveres med den estimerte høye standarden du kan forvente fra Maxton Design Produkte.

Perfekt for Skoda Octavia III RS Facelift

Vår Sentersplitter er spesialdesignet for Skoda Octavia III RS Facelift og gir en sømløs passform. Forbedre bilens estetikk og ytelse med vårt toppkvalitetsprodukt.