Frontleppe Skoda Octavia III Rs V.1 Preface/Facelift

MaxtonSKU:SK-OC-3/3F-RS-FD1G
1 anmeldelse

Pris:
Salgspris4.099,-

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-28 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Frontleppe Skoda Octavia III Rs V.1 Preface/Facelift

ABS-plast i Bilkvalitet: Frontleppene er laget av ABS-plast, et materiale veldig mye brukt i bilindustrien for å lage fabrikkstøtfangere og andre deler av karosseriet. Dette sikrer produktets høye holdbarhet og fleksibilitet, og gjør det til et troverdig alternativ for ditt kjøretøy. Dette produktet går igjennom streng kvalitetskrav og er TÜV-godkjent.

Drastisk Forbedret Utseende:

Utseendeforbedrende frontlepper: Denne frontleppen vil gi et drastisk bedre utseende på bilen. Den kommer monteringsklar med alle nødvendige monteringselementer. Med vedlagt monteringsmanual og klare instruksjoner, er det ingen ekstra trinn du trenger å gjennomgå.

Lett å Montere:

Komplett sett for enkel montering: Dette er et komplett sett som kommer med alle nødvendige monteringselementer og en monteringsmanual med klare instruksjoner, noe som garanterer en uproblematisk installasjon.

Autorisert Distributør av Maxton Design:

Offisiell distributør i Norge: Vi er en autorisert distributør av Maxton Design produkter i Norge. Du kan være sikker på at du kjøper et autentisk produkt av høyeste kvalitet.