Spoilerforlenger Skoda Octavia Mk2 (Rs Version) Combi Facelift

MaxtonSKU:SK-OC-2F-RS-K-CAP1G
Ingen anmeldelser

Pris:
Salgspris3.099,-

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Spoiler Extension Skoda Octavia MK2 (Rs Versjon) Combi Facelift

Når du ønsker å oppgradere kjøretøyet ditt med Skoda Octavia MK2 (Rs Versjon) Combi Facelift for en sømløs og profesjonell finish, er du på rett sted. Vårt produktvalg er noe av det beste du kan finne på markedet.

Spoiler Extension fullt utstyrt for enkel installasjon

Vårt Spoiler Extension er ideelt laget for Skoda Octavia MK2 (Rs Versjon) Combi Facelift (2009-2013). Settet leveres med en spoiler extension med 3M tape og en avfettingsduk for å sikre en sikker og holdbar installasjon.

Premium Kvalitetsdesign med Abs-plast

For å sikre høy kvalitet og holdbarhet, er produktet utformet av Abs-plast. Med sin karakteristiske økte styrke og fleksibilitet, er Abs-plast et materiale pålitelig for bilindustrien. Garanterer forbedret holdbarhet og styrke for bilens eksteriør, Abs-plast er valget for fabrikkfanger og andre bildeler.

Sertifisert produkt tilbyr Maksimal tillit

Vi er en autorisert Maxton Design distributør, leverer produkter av høyeste kvalitet. Dette produktet er TÜV Materialgutachten sertifisert (TÜV sertifiser for materiale), slik at du kan ha tillit til dets kvalitet og holdbarhet. Med vårt Spoiler Extension Skoda Octavia MK2 (Rs Versjon) Combi Facelift

Legg til et streif av klasse og forbedre utseendet til din Skoda Octavia med vårt uovertrufne valg av bilkomponenter.