Sideskjørt diffusers Skoda OctaVIa Mk2 (Rs Version) Facelift

MaxtonSKU:SK-OC-2F-RS-SD1G
Ingen anmeldelser

Pris:
Salgspris4.099,-

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Sideskjørt Diffusers Skoda Octavia Mk2(Rs Version) Facelift

Sideskjørt er et unikt tilskudd til Skoda Octavia Mk2 (RS Version) Facelift serien, utformet for å forbedre kjøretøyets estetikk og ytelse. Laget av ABS-plast, et materiale mye brukt i bilindustrien for produksjon av fabrikkstøtfangere og andre karosserideler. ABS-plast går gjennom strenge kvalitetskrav og er TÜV-godkjent for å sikre høy holdbarhet og fleksibilitet.

Forbedret Utseende og Ytelse

Ikke bare forbedrer Sideskjørt utseendet på bilen, men det gir også betydelig bedre aerodynamikk. Denne aerodynamiske forbedringen kan resultere i bedre drivstoffeffektivitet og forbedret håndtering. Dette produktet kommer klargjort for montering, komplett med alle nødvendige monteringselementer og en monteringsmanual med klare instruksjoner. Det er ingen ekstra trinn nødvendig.

Maxton Design Autorisert Distributør i Norge

Maxton Design er kjent for sin kvalitetsproduksjon av bilkomponenter, og vi er stolte av å være en autorisert distributør for deres produkter i Norge. Du kan være sikker på at du får opprinnelige produkter av høy kvalitet.

Vårt Sideskjørt diffusorer til Skoda Octavia, fremhever bilens estetikk og forbedrer ytelsen, noe som gjør den til et must for enhver Skoda Octavia Mk2 (RS Version) Facelift eier.