Frontleppe Skoda Octavia 2 Facelift Model Standard Bumper

MaxtonSKU:SK-OC-2F-FD1G
Ingen anmeldelser

Pris:
Salgspris4.099 kr

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-28 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Frontleppe Skoda Octavia 2 Facelift Model Standard Bumper

Produkt av høy kvalitet for økt estetikk og funksjonalitet

Dette produktet, "Frontleppe Skoda Octavia 2 Facelift Model Standard Bumper", er laget av høykvalitets ABS-plast som er et populært materiale innen bilindustrien. Dette utmerker seg i produksjonen av fabrikkstøtfangere og andre karosserideler. Vår frontleppe gjennomgår strenge kvalitetskrav og er TÜV-godkjent for å sikre den høye holdbarheten, fleksibiliteten og materialet den er laget av.

Letthåndterlig og monteringsklar for øyeblikkelig bruk

Frontleppen vår vil gi bilen et drastisk bedre utseende. Den kommer monteringsklar, komplett med alle nødvendige monteringselementer og en monteringsmanual med klare instruksjoner. Det er ingen ekstra trinn involvert, som gjør denne frontleppe til en lett og problemfri oppgradering for din Skoda Octavia 2 Facelift.

Maxton Design – Din autoriserte distributør i Norge

Vi er stolte over å være en autorisert distributør av Maxton Design produkter i Norge. Vår innsats på å levere kvalitet og tilfredstille våre kunder har gjort oss til en pålitelig kilde for premium biloppgraderingsprodukter som denne frontleppen til Skoda Octavia 2 Facelift Model Standard Bumper.