Diffuser Bak Seat Leon III Fr

MaxtonSKU:SE-LE-3-FR-CNC-RS1A
1 anmeldelse

Pris:
Salgspris3.699,-

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Maxton Design Diffuser Bak Sett for Seat Leon III FR

Oppgrader bilens estetikk med vår robuste Maxton Design Diffuser Bak Sett for Seat Leon III FR. Laget med kvalitet i tankene, tilbyr denne diffuseren en fantastisk finish og bedre ytelser.

Økt Holdbarhet og Fleksibilitet

Denne diffuseren er laget av høykvalitets ABS-plast som ofte brukes i bilindustrien for produksjon av fabrikkstøtfangere og andre karosserideler. Gjennom strenge kvalitetskrav og TÜV-godkjenning sikrer vi dens høye holdbarhet og fleksibilitet. Til forskjell fra dine typiske bilstykker, er den laget for å vare.

Enkel Montering med Dramatisk Forvandling

Vår Maxton Design Diffuser Bak Sett kommer monteringsklar, med alle nødvendige monteringselementer og en monteringsmanual med klare instruksjoner. Installere den vil uten tvil forvandle utseendet på bilen din, og gir den et drastisk bedre preg bak.

Offisiell Distributør av Maxton Design

Som en autorisert distributør av Maxton Design-produkter i Norge, kan vi garantere deg at du får et eksepsjonelt produkt som vil gi bilen din det lille ekstra. Ikke gå glipp av muligheten til å forbedre bilens estetikk og ytelser med vårt Diffuser Bak Sett for Seat Leon III FR.