Sidesplitters Bak Seat Leon III Cupra / Fr

MaxtonSKU:SE-LE-3-FR-RSD1G
Ingen anmeldelser

Pris:
Salgspris2.299 kr

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Sidesplitters Bak Seat Leon III Cupra / Fr

Maxton Design-produkter er kjent for sin kvalitet og holdbarhet i bilindustrien. Nå tilbyr vi vår robuste diffuser, laget av ABS-plast, for din Seat Leon III Cupra / Fr. ABS-plast brukes i stor utstrekning til å produsere fabrikkstøtfangere og andre viktige deler av bilkarosseriet, noe som sikrer produktinformasjon en solid, slitesterk og fleksibel kvalitet.

Strenge Kvalitetskontroll og TÜV Godkjenning

Vårt produkt går igjennom en streng kvalitetskontrollprosess, og er TÜV-godkjent, slik at du kan være sikker på at du får den høyeste kvaliteten og holdbarhet. Dette sikrer ikke bare produktets levetid, men også bilens generelle sikkerhet.

Enkel Montering og Økt Estetikk

Diffuseren gir bilen din et drastisk bedre utseende. Vi sørger for at diffuseren kommer monteringsklar med alle nødvendige monteringselementer og en tydelig monteringsmanual. Du trenger ikke å gjennomgå noen ekstra trinn, noe som gjør prosessen rask og enkel.

Autorisert Distributør av Maxton Design Produkter i Norge

Som autorisert distributør av Maxton Design produkter i Norge, er vi dedikerte til å gi deg førsteklasses bilkomponenter for å oppgradere kjøretøyet ditt. Vår Sidesplitters bak Seat Leon III Cupra / FR er designet for å møte dine spesifikke behov og forventninger.