Støtfangerskjørt Valance Bak V.2 Seat Leon Mk3 Cupra Facelift

MaxtonSKU:SE-LE-3F-CU-RS2G
Ingen anmeldelser

Pris:
Salgspris4.999 kr

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Oppgrader bilen din med Støtfangerskjørt Valance Bak V.2 Seat Leon Mk3 Cupra Facelift

Gi bilen din en elegant transformasjon med vårt Støtfangerskjørt Valance Bak V.2 Seat Leon Mk3 Cupra Facelift. Denne diffuseren er laget av robust ABS-plast, en mye brukt materiale i bilindustrien for å lage fabrikkstøtfangere og karosserideler. Den oppfyller streng kvalitetskrav og er TÜV godkjent for å sikre høy holdbarhet og fleksibilitet.

Kvalitet og holdbarhet

For oss er kvaliteten viktig. Det er derfor vårt Støtfangerskjørt Valance Bak V.2 Seat Leon Mk3 Cupra Facelift er strengt testet for å sikre den holdbarheten og kvaliteten som bilindustrien krever. Dette sikrer at våre produkter er av høyeste standard og kan stå imot tøffe forhold.

Enkel montering

Med produktet følger det nødvendige monteringselementer og en monteringsmanual med klare instruksjoner. Montering av Støtfangerskjørt Valance Bak V.2 Seat Leon Mk3 Cupra Facelift er enkel uten behov for ekstra trinn og det vil gi bilen din et drastisk bedre utseende.

Autorisert distributør av Maxton Design

Som en autorisert distributør av Maxton Design produkter i Norge, sørger vi for at du får kvalitetsprodukter til din bil. Oppgrader din Seat Leon Mk3 Cupra Facelift med Støtfangerskjørt Valance Bak V.2 og opplev et forbedret og elegant design.