Bakfanger leppe V.1 - Seat Leon FR Sportstourer Mk3 12-16

MaxtonSKU:SE-LE-3-FR-ST-RSD1G
Ingen anmeldelser

Pris:
Salgspris3.499 kr

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Bakfanger leppe V.1 - Seat Leon FR Sportstourer Mk3 12-16

Maxton Designs presenterer Bakfanger leppe V.1 for Seat Leon FR Sportstourer Mk3 12-16, en fremragende oppgradering for bilen din. Fremstilt i høykvalitets ABS-plast, dette produktet går igjennom strenge kvalitetstester og er TÜV-godkjent for å garantere holdbarheten, fleksibiliteten og de enestående materialegenskapene.

Høykvalitets ABS-Plast For Økt Holdbarhet

ABS-plasten som brukes i vår Bakfanger leppe V.1 er det foretrukne materialet i bilindustrien for produksjon av fabrikkstøtfangere og karosserideler. Denne robuste materialvalget sikrer høy holdbarhet og fleksibilitet, noe som gjør den til den ideelle løsningen for din bil.

Stilig Utseende Med Lett Installasjon

Ønsker du en estetisk oppgradering til din Seat Leon FR Sportstourer Mk3 12-16? Maxton Designs' Bakfanger leppe V.1 gir din bil et drastisk forbedret utseende. Kommer ferdig til montering, uten behov for ekstra trinn og inkluderer alle nødvendige monteringselementer samt en monteringsmanual med klare instruksjoner.

Maxton Design – Autorisert Distributør i Norge

Som en autorisert distributør av Maxton Design produkter i Norge, garanterer vi at du får høykvalitets biloppgraderinger med perfekt passform og finish. Velg Bakfanger leppe V.1 for enestående design og hardfør ytelse.