Frontleppe V.2 - Seat Leon Mk3 12-16

MaxtonSKU:SE-LE-3-FD2G
Ingen anmeldelser

Pris:
Salgspris4.099 kr

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-28 virkedager)
Frakt:
299,-
stk

Beskrivelse

Frontleppe V.2 - Seat Leon Mk3 12-16

Frontleppen V.2 for Seat Leon Mk3 12-16 er laget av ABS-plast, et materiale kjent for sin høye holdbarhet og fleksibilitet. ABS-plast brukes mye i bilindustrien til å produsere fabrikkstøtfangere og andre karosserideler, noe som sikrer at frontleppen vår tåler tøffe forhold og langvarig bruk.

Bilindustriens valg: ABS-Plast

ABS-plast blir hyppig valgt av den globale bilindustrien for produksjon av fabrikkstøtfangere og andre karosserideler. Faktisk går dette produktet gjennom strenge kvalitetskrav og er TÜV-godkjent, noe som betyr at du kan være sikker på produktets høye holdbarhet og kvalitet.

Monteringsklar Frontleppe: Enkel Installasjon

Vår Frontleppe V.2 kommer monteringsklar, med alle nødvendige monteringselementer. Det følger med en monteringsmanual med klare instruksjoner, slik at du enkelt kan installere den selv. Det er ingen ekstra trinn - alt du trenger for en vellykket installasjon er inkludert.

Maxton Design: Autorisert Distributør i Norge

Vi er stolte over å være en autorisert distributør av Maxton Design produkter i Norge. Ett kjøp fra oss betyr derfor at du støtter en autorisert forhandler, samtidig som du får tilgang på en frontleppe designet for å gi bilen din ett drastisk bedre utseende.