Frontleppe Racing V.1 Seat Leon Mk2 Ms Design

MaxtonSKU:SE-LE-2-MS-CNC-FD1A
Ingen anmeldelser

Pris:
Salgspris3.699,-

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-28 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Oppgrader ditt kjøretøy med Frontleppe Racing V.1 Seat Leon Mk2 Ms Design

Ultimate Holdbarhet og Kvalitetsmaterialer

Denne Frontleppe Racing V.1 er laget av ABS-plast, et materiale som ofte brukes i bilindustrien på grunn av sin pålitelighet og holdbarhet. Både støtfangere og andre deler av karosseriet i toppklasse kjøretøy produseres med ABS-plast. Dette kvalitetsproduktet slutter seg til disse standardene, gå igjennom strenge kvalitetskontroller, og er TÜV godkjent for å sikre den høyeste holdbarheten, fleksibiliteten og total kvaliteten på materialet den er laget av.

Drastisk forbedre utseendet på bilen din

Med denne Frontleppen fra Seat Leon Mk2 Ms Design, kan du drastisk forbedre utseendet på bilen din. Frontleppen kommer monteringsklar med alle nødvendige monteringselementer med klare instrukser om hvordan montere produktet. Det er ingen ekstra trinn du må tenke på, noe som gjør monteringsprosessen enkel og grei.

Autorisert distributør av Maxton Design

Som en autorisert distributør av Maxton Design produkter i Norge, tilbyr vi deg de beste løsningene for biloppgraderinger. Alt fra støtfangere og karosserideler, til frontleppe racing og Maxton Design produkter, vi har det du trenger for å realisere drømmene du har for bilen din.