Spoiler Cap Seat Ibiza 4 Sportcoupe (Preface)

MaxtonSKU:SE-IB-4-SC-CAP1G
Ingen anmeldelser

Pris:
Salgspris3.799 kr

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Kvalitets Spoiler Cap for Seat Ibiza 4 SportCoupe

Vårt Spoiler Cap er designet spesifikt for Seat Ibiza 4 SportCoupe 2008-2012. Denne er laget med ABS plast - et materiale kjent for sin økt styrke og fleksibilitet, mye brukt i bilindustrien. Ikke bare forbedrer den estetikken på bilen din, men gir også bedre aerodynamikk. Komplett settet vårt inneholder spoiler forlengelse med 3M Tape, en avfettingsklut, og en detaljert monteringsveiledning.

Kvalitet og Egenskaper

Spoiler Cap Seat Ibiza 4 SportCoupe er nøye laget med ABS plast, et materiale som gir økt styrke og fleksibilitet. Dette er det samme materialet som brukes i produksjon av fabrikksstøtfangere og andre karosserideler. Kun den ene siden av spoilern er struktur (overflate) belagt, noe som legger til dens holdbarhet og langvarig finish.

Tuv Materialgutachten-sertifisering

Vårt produkt har TUV Materialgutachten-sertifisering, noe som innebærer at det har bestått strenge kvalitetskontroller. Dette er en bekreftelse på at produktet er av høy kvalitet og overholder sikkerhetsstandarder.

Autorisert distributør av Maxton Design produkter

Vi er stolte av å være en autorisert distributør av Maxton Design produkter, kjent for deres kvalitet og pålitelighet. Du kan være sikker på at med vårt Spoiler Cap for Seat Ibiza 4 SportCoupe, får du en kvalitetsløsning for bilen din som vil vare.