Splitter Bak Seat Ibiza 4 Sportcoupe (Preface) - Without Vertical Bars

MaxtonSKU:SE-IB-4-SC-RSD1G
Ingen anmeldelser

Pris:
Salgspris3.499 kr

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Oppgrader bilen din med vår Splitter Bak Seat Ibiza 4 Sportcoupe (Preface) - Uten Vertikale Barer

Gi din bil et friskt og stilfullt utseende med vår Splitter Bak Seat Ibiza 4 Sportcoupe (Preface) - Uten Vertikale Barer. Denne splitteren er laget av førsteklasses ABS-plast, en kvalitetsstandard i bilindustrien for å lage fabrikkstøtfanger og diverse karosserideler. Hvert produkt går gjennom strenge kvalitetskrav og er TÜV godkjent for å sikre høy holdbarhet og fleksibilitet.

ABS-Plast Materialer for Økt Holdbarhet

Splitteren benytter fordelene av ABS-plast, et materiale kjent for sin styrke, fleksibilitet og holdbarhet. Det er perfekt for bilentusiaster som søker både funksjonalitet og estetikk. Og med TÜV-godkjenning kan du være sikker på at splitteren oppfyller og overgår bransjestandarder.

Forbedrer Bilens Utseende Markant

Med vårt produkt, vil du merke en betydelig forbedring i bilens bakpart. Den kommer ferdig til montering med alle nødvendige festeelementer og en tydelig monteringsmanual. Du trenger ikke å forholde deg til ekstra trinn, noe som betyr at du kan forbedre bilens estetikk på kort tid.

Maxton Design - Autorisert Forhandler i Norge

Som autorisert distributør av Maxton Design produkter i Norge, kan vi tilby deg splitterens design og funksjonalitet til en uovertruffen pris. Vår splitter gir deg den beste balansen mellom stil, ytelse og pålitelighet.