Splitter Bak Seat Ibiza 4 Sportcoupe (Preface) - With Vertical Bars

MaxtonSKU:SE-IB-4-SC-RSD1+RD1G
Ingen anmeldelser

Pris:
Salgspris4.199 kr

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Oppgrader Bilen Med Splitter Bak Seat Ibiza 4 Sportcoupe (Preface) Med Vertikale Stenger

Fremhevet med den mest avanserte ABS-plastteknologi i bilindustrien, bringer vi deg Splitter Bak Seat Ibiza 4 Sportcoupe (Preface) med vertikale stenger. Hver diffuser er laget av ABS-plast som brukes mye i bilindustrien til å lage fabrikkstøtfangere og andre deler av karosseriet. Dette produktet går igjennom streng kvalitetskrav og er TUV godkjent for å sikre den høye holdbarheten, fleksibiliteten og materialet den er laget av.

Engagerende og Drastisk Utseende

Din bil fortjener det beste, og vår Splitter Bak Seat Ibiza 4 Sportcoupe (Preface) med vertikale stenger kan gi det. Diffuseren vil gi et drastisk bedre utseende bak på bilen, noe som gir den et oppgradert preg. Med dens slitesterke og elegante design, er det sikkert at bilen din vil skille seg ut.

Enkel Monteringsprosess

Dette produktet kommer monteringsklar med alle nødvendige monteringselementer og en monteringsmanual med klare instruksjoner. Det er ingen ekstra trinn, noe som sikrer en problemfri installasjon og en varig stabil ytelse.

Autorisert Distributør Av Maxton Design Produkter

Som en autorisert distributør av Maxton Design produkter i Norge, er vi stolte av å tilby deg høykvalitets biloppgraderinger som denne. Vår hengivenhet til kvalitet og design er det som gjør våre produkter ettertraktet og verdsatt.