Sidesplitters Bak Racing Subaru Wrx Sti

MaxtonSKU:SU-IM-4-WRX-STI-RSD1R+RSD1G
Ingen anmeldelser

Pris:
Salgspris3.099,-

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Sidesplitters Bak Racing Subaru Wrx Sti

Gi din Subaru Wrx Sti et drastisk bedre utseende med vår Sidesplitters Bak Racing diffuser. Denne er perfekt for de som ønsker å skille seg ut og samtidig sikre høy holdbarhet og fleksibilitet for sitt kjøretøy.

Byggd for å vare

Diffuseren vår er laget av ABS-plast, et materiale som er mye brukt i bilindustrien for å lage fabrikkstøtfangere og andre karosserideler. Dette produktet er utviklet under strenge kvalitetskrav og er TÜV-godkjent for å sikre høy holdbarhet, fleksibilitet og det høykvalitetsmaterialet det er laget av.

Brukervennlig installasjon

Sidesplitter Bak Racing diffuseren kommer monteringsklar med alle nødvendige monteringselementer og en monteringsmanual med klare instruksjoner. Du trenger ikke å bekymre deg for ekstra trinn. Det er designet for enkel installasjon for å gi ditt kjøretøy et estetisk løft på kort tid.

Offisiell distributør av Maxton Design

Vi er stolte av å være en autorisert distributør av Maxton Design produkter i Norge. Du kan være trygg på at du får et høykvalitetsprodukt som er støttet av en kjent og respektert produsent innenfor bilindustrien.

Gi din Subaru Wrx Sti det utseendet det fortjener med vår Sidesplitters Bak Racing diffuser. Det er mer enn bare et produkt, det er et løfte om kvalitet, holdbarhet og overlegen estetikk for ditt kjøretøy.