Sentersplitter Bak Subaru Wrx Sti

MaxtonSKU:SU-IM-4-WRX-STI-RD1G
Ingen anmeldelser

Pris:
Salgspris1.899 kr

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Sentersplitter Bak Subaru Wrx Sti: En Høykvalitets Maxton Design Produkt

Denne Sentersplitter Bak Subaru Wrx Sti diffuseren, et produkt fra vår samling, er et prima stykke engasjement for bilentusiaster. Den er laget av ABS-plast, et materiale som brukes i stor grad i bilindustrien for fremstilling av fabrikkstøtfangere og andre karosserideler. Dette produktet oppfyller strenge kvalitetskrav og er TUV godkjent, og gir deg den høyeste holdbarheten, fleksibiliteten, og kommer med sikring av det materialet den er laget av.

Drastisk Forbedret Utseende og Brukervennlig Installasjon

Med vår Sentersplitter Bak Subaru Wrx Sti, blir det bakre utseendet drastisk forbedret og gir bilen din et sofistikert utseende. For å lette installasjonen, kommer diffuseren monteringsklar med alle nødvendige monteringselementer og en monteringsmanual med klare instruksjoner. Du trenger ikke å gå gjennom noen ekstra trinn, noe som sparer deg for tid og krefter.

En Autorisert Distributør av Maxton Design

Som en autorisert distributør av Maxton Design produkter i Norge, gir vi deg sikkerheten og tryggheten du trenger når du kjøper auto-deler på nettet. Vi garanterer kvalitet, støtte, og gir deg tilgang til noen av de beste bil-deler tilgjengelige på markedet.