Sideskjørt diffusers Subaru Wrx Sti

MaxtonSKU:SU-IM-4-WRX-STI-SD1G
Ingen anmeldelser

Pris:
Salgspris4.099,-

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Sideskjørt Diffusers Subaru WRX STI: Høy Kvalitet og Stil

Oppgrader fremtoningen på din Subaru WRX STI med vårt premium Sideskjørt Diffusers. Sidekjørtet er laget av kvalitetstestet ABS-plast, et materiale som er velkjent i bilindustrien for dets holdbarhet og fleksibilitet. Det samme materialet blir brukt i produksjonen av fabrikkstøtfangere og andre karosserideler, noe som sikrer dens ypperste kvalitet og pålitelighet.

Høy Holdbarhet og Fleksibilitet

Materialevalget for diffusorene garanterer en sterk holdbarhet og fleksibilitet. Dette er avgjørende for å tåle den tøffe behandlingen den kan møte på veien. Vårt produkt går gjennom strenge kvalitetskrav og er TÜV-godkjent, slik at du kan være trygg på at du kjøper kvalitet.

Drastisk Forbedret Utseende

Dette sideskjørtet gir et drastisk bedre utseende for din Subaru WRX STI. Det forbedrer bilens sidelook, og gir den det lille ekstra kantete utseendet som skiller din bil fra resten. Sideskjørtet kommer klart til montering, med alle nødvendige monteringselementer og instalasjonsmanual med klare instruksjoner. Det er ingen ekstra trinn.

Maxton Design – En Leder innen Bilutstyr

Vi er stolte over å være en autorisert distributør av Maxton Design-produkter i Norge. Det betyr at du får kvalitetsprodukter fra en leverandør du kan stole på. Vi har et bredt utvalg av bilutstyr tilgjengelig, slik at du kan finne akkurat det du trenger for å gi bilen din det lille ekstra.