Spoiler Cap Subaru Impreza Wrx Sti 2009-2011

Spar 33%
MaxtonSKU:SU-IM-3-WRX-STI-CAP1C-D
3 anmeldelser

Produktoverflate: KARBONIMITASJON
Pris:
Salgspris999,- Ordinær pris1.499,-

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-28 virkedager)
Frakt:
299 kr eller henting (Drammen, Kvelde) gratis
sett

Beskrivelse

Oppgrader din Subaru Impreza WRX STI 2009-2011 med en stilfull spoiler cap

Denne spoiler capen er designet spesielt for å forbedre utseendet og aerodynamikken til din Subaru Impreza WRX STI 2009-2011. Med sitt slanke og sporty design vil denne spoiler capen virkelig sette prikken over i-en på din bil.

Holdbar og høykvalitetskonstruksjon

Denne spoiler capen er laget av slitesterk ABS-plast, som sikrer lang levetid og motstand mot vær og vind. Du kan være trygg på at denne spoiler capen vil se bra ut og holde seg i god stand i mange år fremover.

Enkel installasjon

Mens du kan få denne spoiler capen installert av profesjonelle, kan du også enkelt montere den selv. Monteringsinstruksjoner og alt nødvendig monteringstilbehør følger med, slik at du kan få den på plass i løpet av kort tid.

Forbedret aerodynamikk

Denne spoiler capen er designet for å forbedre aerodynamikken på din Subaru Impreza WRX STI 2009-2011. Med sin strømlinjeformede form og perfekt passform vil den redusere luftmotstanden og gi bedre kjøreegenskaper.

Stilig og funksjonell

Ikke bare gjør denne spoiler capen din bil mer sportslig og stilig, den har også en funksjonell nytte. Den bidrar til å redusere luftvirvler bak bilen, noe som kan forbedre stabiliteten og drivstoffeffektiviteten.

Tekniske spesifikasjoner:

  • Materiale: ABS-plast
  • Passer til: Subaru Impreza WRX STI 2009-2011