Frontleppe Subaru Impreza Wrx Sti (Blobeye)

MaxtonSKU:SU-IM-2F2-WRX-STI-FD1G
3 anmeldelser

Pris:
Salgspris4.999 kr

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Oppgrader Utseendet til Din Subaru Impreza WRX STI (Blobeye) med Vår Frontleppe

Subaru Impreza WRX STI (Blobeye) er en ikonisk bil elsket av mange bilentusiaster. Du kan nå legge til en stilfull touch til din bil med vår frontleppe utviklet spesielt for denne modellen. Frontleppen er laget av ABS-plast, en materiale meget brukt i bilindustrien for produksjonen av fabrikkstøtfangere og andre karosserideler. ABS-plast er kjent for sin høye holdbarhet og fleksibilitet, som er hanskekjent av de strengeste kvalitetskravene og TÜV-godkjenningen den bærer.

Kvalitetsbygd deler for Din Subaru Impreza WRX STI (Blobeye)

Vårt produkt går gjennom flere kvalitetskontroller for å sikre at vi gir deg den beste foran frontleppen til din Subaru Impreza WRX STI (Blobeye). Monteringen av frontleppen er også laget for å være så enkel som mulig. Den kommer monteringklar med alle nødvendige monteringselementer og monteringsmanual med klare instruksjoner. Det er ingen ekstra trinn som kreves for å få et drastisk bedre utseende på bilen din.

Autorisert Distributør av Maxton Design Produkter

Vi er stolte av å være en autoriseret distributør av Maxton Design produkter i Norge. Dette betyr at du kan stole på at produktene du kjøper fra oss er både autentiske og av høyeste kvalitet. Gjør din bil unik i gatene ved å benytte deg av vår frontleppe designet for å passe perfekt til din Subaru Impreza WRX STI (Blobeye).