Spoilerforlenger øvre Subaru Impreza Wrx Sti (Blobeye)

MaxtonSKU:SU-IM-2F2-WRX-STI-CAP2G
Ingen anmeldelser

Pris:
Salgspris3.799 kr

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

SPOLERMÆLKELOKK Subaru Impreza Wrx Sti (Blobeye) 2003-2006 Modell

Produktet SPOLERMÆLKELOKK Subaru Impreza Wrx Sti (Blobeye), spesifikt designet for 2003-2006 modell, er det ultimate tilskuddet for din bil. Utformet med Abs-plast, kombinerer den funksjon og estetikk, med forbedret styrke og fleksibilitet som kjennetegner Abs-produkter.

Optimalt Design og Toppen Materialvalg

Med et komplet sett med spolermutering, bruk av festsone 3M Tape, avfettingsduk og monteringsveiledning er installasjonen en lek. Dette produktet har den unike funksjonen at kun en side av spoileren er struktur (overflate) belagt, noe som gir en skarp, rent utseende.

Sertifisert og Pålitelig Produksjon

Alle våre produkter er Tuv Materialgutachten sertifisert, noe som bekrefter kvalitet og holdbarhet i materialvalget. Vi er en autorisert distributør av Maxton Design-produkter i Norge, en ledende produsent som er synonymt med kvalitet og pålitelighet.

Kjøp din SPOLERMÆLKELOKK Subaru Impreza Wrx Sti

Oppdater din Subaru Impreza Wrx Sti med vår toppmoderne SPOLERMÆLKELOKK Subaru Impreza Wrx Sti (Blobeye), og legg til et snev av stil og komfort til kjøretøyets utseende. Laget spesielt for bruk i bilindustrien, vil dette tillegget definitivt forbedre bilens estetikk og samtidig gi økt styrke og fleksibilitet.